DEN ANLÄGGNING MED HÖGST FOKUS PÅ PERSONLIG TRÄNING (PT) OCH KOSTRÅDGIVNING I VÄXJÖ

OM STEAM

Registrera dig för personlig träning.

PERSONLIG TRÄNING

Våra personliga tränare jobbar med ständig utveckling av nya effektiva metoder för att skaffa långsiktiga och hållbara resultat. Vår inställning är att vårt eget intresse är det som skapar en bra PT. Vi är alla genuint intresserade av träning, och försöker därav alltid utveckla vår kompetens.

Kontakta oss

För att skaffa ett medlemsskap behöver du först ta ett möte med oss. Vi tar enbart in de medlemmar som har en tydlig målsättning med sin träning.

Du ska veta din målsättning

Vi riktar oss till de som har en målsättning klar när de kontaktar oss. Se våra tjänster för att se om vi kan hjälpa dig innan du kontaktar oss.

3
PT Växjö STEAM
PT Thom Andersson på STEAM i Växjö

THOM ANDERSSON

E
VD
Personlig tränare / coach
Kostrådgivare
Styrkelyftscoach
Tävlingscoach
OM THOM

Min vision för träning är att den ska vara hållbar. Med små skillnader i vardagen kan det bli stora resultat. Med mina 12 års erfarenhet inom gymvärlden, och 8 år som coach, vet jag vad som funkar och inte. Med diverse utbildningar i ryggen, och tävlingserfarenhet i fysik och styrkelyft vet jag vad som krävs för att också nå nästa nivå i träningen. På senare år intresserar jag mig även mycket mot hållbarheten och balansen i viktresor, hälsa och kosthållning.

KONTAKTA

Boka ett möte med PT Thom!

thom.andersson@steamstrength.se

PT Christoffer Ahlm på STEAM i Växjö

CHRISTOFFER AHLM

E
Ställföreträdande platschef
Företagsansvarig
Personlig tränare / coach
Kostrådgivare
Onlinecoach
OM CHRISTOFFER

Hållbarhet, flexibilitet och utvecklande. En träningsplan med dessa avbockade är ett recept för succé. Genom åren har jag lärt mig att träningen gör sig bäst planerad utefter sitt egna vardagspussel och inte vad som är mest optimalt på papper. Träning ska bidra till en positiv känsla och vara något som känns mer som en hobby än en syssla. I mitt coachande lägger jag stor vikt i grunderna som behövs byggas upp för långsiktiga vanor, struktur och beteende. Att få se klienter växa in i sin nya livsstil och sätta pusselbitarna på plats, då vet jag att de kommer vara framgångsrika. Det är en känsla som är svårslagen.

KONTAKTA

Boka ett möte med PT Christoffer!

christoffer.ahlm@steamstrength.se

PT Tilde Igelström på STEAM i Växjö

TILDE IGELSTRÖM

E
Personlig tränare
Kostrådgivare
OM TILDE

Jag är så glad att jag idag får chansen att hjälpa dig, så som jag själv en gång blev hjälpt. Med metoder som, till skillnad från allt annat jag, och säkert du också, tidigare har testat, faktiskt fungerar.

För jag trodde så länge att jag var en person som inte tyckte om att röra på mig. Jag trodde också att en smal kropp alltid var en lycklig kropp och att smal blev man om man åt mindre, och tränade mer. Jag gillade inget av det, varken träning eller att äta lite. Alltså, så var det kört för mig, både psykiskt och fysiskt… Tills, jag själv hittade till STEAM, och fick hjälp, på riktigt!

Att du nu också hittat hit, till metoder där träningen blir kul, formen växer fram och där lyckan kommer med resans gång – metoder som genererar en livsstilsförändring som faktiskt går att bibehålla över tid, det gör mig så glad.

KONTAKTA
Boka ett möte med PT Tilde!

tilde.igelstrom@steamstrength.se

0705855411

PT Emma Inemo på STEAM i Växjö

EMMA INEMO

E
Personlig tränare / coach
Kostrådgivare
Fitnesscoach
Livsstilsförändringar
OM EMMA

Jag tror stenhårt på att hitta en hållbar och långsiktig hälsosam livsstil, både för mig själv och mina klienter. Inga quick fix eller snabba lösningar som leder till osunda tankar. Att addera bra vanor och göra justeringar i det befintliga livet med kost och träning påverkar både det fysiska och mentala till det bättre när man förstår att det handlar om att vara konsekvent över tid och att allt har sin plats vid rätt tillfälle. Att få vara med på varje klients individuella resa som coach vad de än har för mål eller förutsättningar är få förunnat och fantastiskt roligt!

KONTAKTA

Boka ett möte med PT Emma!

emma.inemo@steamstrength.se

PT Elias Rydström på STEAM i Växjö

ELIAS RYDSTRÖM

E
Onlinecoach
Tävlings / bodybuildingcoach
Kostrådgivare
Livsstilsförändringar
OM ELIAS

Generellt är människor väldigt duktiga på att gå ner i vikt, men det är endast 5% som lyckas att behålla vikten nere på ett önskad nivå. Min vision är att få mina kunder att vara bland de 5%-en, genom att lära ut det allra viktigaste och vägleda de in i den nya livsstilen. Det krävs en del förändringar och uppoffringar. Men, till slut ska alla mina kunder kunna leva livet precis som de gjorde förr, fast med mer förståelse och kunskap. Eftersom jag har gått igenom denna resan själv för några år sedan, kan jag med facit i hand garantera att du kommer vara i goda händer! Tillsammans jobbar vi fram ett individuellt lösning, som får dig att uppnå dina mål men även behålla den i flera, flera år!

KONTAKTA

Boka ett möte med PT Elias!

elias.rydstrom@steamstrength.se

PT David Bernerfelt på STEAM i Växjö

David Bernerfelt

E
Personlig tränare
Kostrådgivare
OM DAVID

Jag brinner för att hjälpa andra att komma igång eller ta träningen till nya nivåer. Jag vill hjälpa dig hitta samma passion för träning som jag känner, oavsätt vad du har för målsättning. Tillsammans strukturerar vi upp ett mål som vi jobbar mot samtidigt som du får en bättre inblick i hur vårt levnadssätt påverkar oss fysiskt och psykiskt. Vill du ta träningen till nya nivåer eller kanske bara komma igång? Då har du kommit rätt!

KONTAKTA

Boka ett möte med PT David!

david.bernerfelt@steamstrength.se

0703306535

Marknadsförare - Designer - Steffanie Hoek på STEAM i Växjö

Steffanie Hoek

E

Marknadsförare
All-round Designer

Om Steffanie
Jag tror att man kan flytta berg genom hårt arbete och hängivenhet. Både i ditt privatliv och i ditt yrkesliv.

När jag blev inlagd på sjukhus med djup ventrombos i september 2019 fick jag två alternativ: att komma i form eller ge upp. Så när pandemin slog till 2020 använde jag det till min fördel och vände hela mitt liv. Jag ägnade varje dag åt att komma i form, bli frisk och återhämta mig helt och hållet. Samtidigt som jag gjorde det kunde jag besegra DVT och gå ner över 15 kg i processen.

Det är den typen av person som jag är och som jag strävar efter att vara för andra så att de också, kan flytta berg.

“If my mind can conceive it, and my heart can believe it, then I can achieve it.”
– Muhammed Ali

Kontakta

Ta kontakt med Steffanie!

steffanie.hoek@steamstrength.se

Ekonomiansvarig Viktor Olsson på STEAM i Växjö

VIKTOR OLSSON

E

Ekonomiansvarig

OM VIKTOR

En hälsosam livsstil anser jag är när man hittar levnadsvanor som håller i längden och som man älskar. Så på samma sätt som jag fick hjälp och kunskap i att lägga pusslet för att sammanställa en vardag som jag älskar, vill jag hjälpa andra med! Välmående, träningsglädje och känslan av en glittrande guldkant på vardagen är nämligen inte privilegierat för ”en viss typ av människor”, de känslorna finns till för alla, om vi ger det ett helhjärtat försök. Jag tränar inte bara för att det är väldigt kul utan även för att känslor som lugn, funktionalitet, hanterbarhet och viljestyrka är ständigt närvarande, vilket hjälpt mig mycket i min övriga vardag. Jag ångrar verkligen inte en enda sekund som jag investerat i min hälsa, att sluta fylla livet med dagar och istället börja fylla dagarna med livet, är värt allt. Därför vill jag hjälpa andra till att börja göra samma sak.

KONTAKTA

Ta kontakt med Viktor!

viktor.olsson@steamstrength.se

Grundare och PT Thom Andersson av STEAM i Växjö

Början av STEAM

”Under många år hade jag en vision om att skapa en seriös träningsanläggning för de människor som delar kärleken och intresset för träningen precis som jag själv gör. För mig visste jag redan från start att min anläggning skulle vara resultatfokuserad, men också en plats där alla känner sig välkomna och bekväma. Idag står vi flertalet tränare tillsammans som fullkomligt älskar träning, kost och hälsa, tillgängliga för att förbättra resultaten för den generella folkhälsan, fitnessvärlden, stykelyftsandan och den allmänna prestationsidrotten! Tillsammans gör vi skillnad.”

Thom Andersson – Grundare och ägare

MISSION & VISION

Det vi på STEAM lyckats uppnå, som många andra inte gör, är att hitta en hållbarhet i träning och kost som faktiskt går att applicera på livet. Att träning och kost ska vara en del av ditt liv, och inte hela ditt liv, är en av de nycklarna vi vet är essentiella för att hitta kontinuitet i din resa mot en hälsosammare och starkare kropp.

Med många års erfarenhet inom träningsvärlden har vi noterat vad det är som fungerar för majoriteten av människor och skapat ett helhetskoncept som i regel funkar för de allra flesta. Många gånger krävs mindre justeringar än vad man tror för att få stora resultat.

När gymmet känns obekvämt eller främmande, och när man skött kosten men inte fått resultat, kommer vi in och styr upp. De flesta lägger ner ändlöst med tid, energi och pengar på hopplösa kostprogram och träningsupplägg, som i regel fallerar med tiden, och där slutresultatet oftast blir sämre än startläget.

I djungeln av övningar, upplägg och råd, har vi en röd linje i vårt sätt att arbeta på, som dessutom är evidensbaserad. För oss är det viktigt att vara uppdaterad kring nya studier och tillvägagångssätt som gör att vi alla rör oss framåt i vår målsättning på ett mer effektivt sätt.

”För oss är det dock oerhört viktigt att du som medlem gör det du blivit hänvisad till att göra. Eftersom resultatet är det du anställer oss för, så kommer detta ligga som huvudfokus hela samarbetet.”

– Thom Andersson