Bli medlem i STEAM Styrkelyftsklubb

Styrkelyft

Registrera dig för styrkelyftscoaching & träning i Växjö.

Varför STEAM STYRKELYFTSKLUBB?

Vi vill vara främst på styrkelyft i Växjö.  Du behöver inte vara proffs för att ansluta till vår klubb. Många räds ofta för att ansluta till en klubb för att man inte är så stark än. En klubb är till för laganda, utveckling och gemenskap.

På STEAM har vi en klubb som riktar sig till allt från nybörjaren, till den professionella atleten.

THE BIG LIFT

Två gånger om året, på våren och hösten, anordnar vi också en tävling som heter the Big Lift, där vi utför alla tre stora baslyft helt enligt reglerna på en klassisk serietävling. Där testar vi våra begränsningar och tar våra max RM för att dels se hur det känns att tävla, och även hur utvecklingen under träningsprogrammen ser ut. Här mäter vi våra framsteg med hög gemenskap!

Vill du bli
medlem i vår
styrkelyftsklubb?

3
Logo STEAM Styrkelyftsklubb Växjö
Styrkelyft tränare Tilde Igelström på STEAM i Växjö

TILDE IGELSTRÖM

E

Ordförande i SSK
(STEAM Styrkelyftsklubb)

OM TILDE

Jag vill alltid utvecklas och jag eftersträvar alltid att bli en bättre version av mig själv. Styrkelyft är i den aspekten otroligt tacksamt. Vikterna kommer aldrig ljuga för dig, din utvecklingskurva kommer alltid finnas svart på vitt och det är alltid bara upp till dig om du utvecklas eller inte. Styrkelyft är en ärlig sport där vikterna talar klarspråk. En sport där man får känna sig både kraftfull, funktionell, självständig och hög på lyckorus som nya maxprestationer ger än. Du själv bestämmer nivån.

KONTAKTA

Boka ett möte med Tilde!

tilde.igelstrom@steamstrength.se

0705855411

Styrkelyft tränare Daniel Ekdahl på STEAM i Växjö

Daniel Ekdahl

E

Vice ordförande

OM DANIEL

Brinner för styrkelyft, allt från det fysiska till mentala. Gillar att få lära ut & vara den supporten andra behöver för att få tränigen till nya höjder. Min drivkraft är framför allt att bli bäst i styrkelyft & hela tiden få utveckla min teknik & kunskap. Men drömmen är ju att få sprida denna roliga sporten & få personer att hitta kärleken i styrkelyft!

KONTAKTA

Boka ett möte med Daniel!

0703090458

Styrkelyft tränare Anton Stemberger på STEAM i Växjö

ANTON STEMBERGER

E

Sekreterare

OM ANTON

Styrkelyft är en sport som glidit under radarn alldeles för länge, därav ska det bli spännande att starta upp en ny styrkelyftsklubb i Växjö med ett fantastiskt gäng som vill föra sporten framåt. Sporten utmanar både kropp och själ på ett positivt sätt och gör att man utvecklas som individ, sen är det inte fel att både vara stark och snygg!

KONTAKTA
Boka ett möte med Anton!

0768918097

Styrkelyft tränare Ronja Sköld på STEAM i Växjö

RONJA SKÖLD

E

Medlems- och aktivitetsansvarig

OM RONJA

Att kunna lyfta något riktigt tungt, att bevisa för huvudet att kroppen kan och inse att du klarar av så mycket mer än du tror, det är en mäktig känsla!

Jag var lite äldre när jag upptäckte styrkelyft som sport för första gången och insåg snabbt att det inte spelar någon roll om du har en lång erfarenhet av träning eller är helt ny när det kommer till träning överlag. Styrkelyft är en sport som alla kan hålla på med och genom SSK hoppas jag kunna bidra till att fler vågar utmana sig, testa sina gränser och vill vara en del av den fantastiska gemenskap som finns bland alla oss som brinner för sporten.

KONTAKTA
Boka ett möte med Ronja!

ronja.skold@steamstrength.se

0701442443

Styrkelyft tränare Gustaf Hultin på STEAM i Växjö

GUSTAF HULTIN

E

Instruktör

OM GUSTAF

Jag tycker att styrkelyft är det roligaste som finns. För att man utmanar sig själv både fysiskt och psykiskt. Det finns även en riktigt god gemenskap i sporten. Så det kommer bli riktigt roligt att få starta upp en styrkelyftsklubb så vi kan visa vilken rolig sport det är.

KONTAKTA
Boka ett möte med Gustaf!

0725882204

Styrkelyft tränare Alvin Råbock på STEAM i Växjö

Alvin Råbock

E

Kommunikationsansvarig

OM ALVIN

Jag gjorde min debut inom styrkelyft på Big Lift 2021 och en månad senare började jag på STEAM. Gemenskapen och adrenalinet man får vid tävlingar är för mig det bästa med sporten. Med STEAMs varumärke & anläggning är möjligheterna oändliga för oss att utveckla och förvalta klubben & sporten.

KONTAKTA
Boka ett möte med Alvin!

alvin.rabock@steamstrength.se

Styrkelyft tränare Thom Andersson på STEAM i Växjö

THOM ANDERSSON

E

Coach
Kassör

OM THOM

Jag har alltid haft kärlek för styrkelyft. Även om mitt primära fokus alltid har varit ”fitness eller kroppsbyggning”, har styrkelyftningen alltid stått nära hjärtat. Att programmera för en styrkelyftare och se nye PR sättas är bland det bästa jag vet! Det finns inget tydligare sätt att se utveckling på.

KONTAKTA

Boka ett möte med Thom!

thom.andersson@steamstrength.se

0703936503

Andra tjänster

Är inte stykelyft det du sökte oss för?