COACHING & TRÄNING I VÄXJÖ

Metoder som ger kunskap och långsiktighet

PERSONLIG
TRÄNING

Vi vet att de som lyckas med sin träning är de som hittar ett hållbart sätt att leva efter dem. Där kommer vi in i bilden. Med många års erfarenhet av träning, samt att vara ständigt uppdaterade kring de nya råd och rön som finns att tillgå, förmedlar vi effektiva tillvägagångssätt för våra medlemmar. Kunskapen och förståelsen kring just varför man ska äta eller träna på ett visst sätt är helt grundläggande för att kunna hålla både motivation och resultat bestående.

PRIS

Gymkort:
3 månader 499kr
6 månader 449kr
12 månader 399kr

Coaching
I samtliga tjänster ingår kostrådgivning och träningsprogram anpassade för din målsättning, samt löpande kalipermätningar.

1 möte / månad 1000kr
2 möten / månad 1700kr
4 möten / månad 3000kr

Coaching duo (två personer)
1 möte / månad 750kr / pp
2 möten / månad 1200kr / pp
4 möten / månad 2200kr / pp

Coaching i grupp (Max 6 personer).
Träffar med PT varje vecka (90 min)
2000kr / pp

ONLINE
COACHING

I denna tjänst hjälper vi till med både kost och träning. Vi vill alltid att våra medlemmar ska få en djupare kunskap och förståelse kring varför vi lägger vår tjänst som vi gör. Därav bakar vi också in en hel del förklaring och kunskap i tjänsten. Du som vill ha online coaching får inte bara ett kostschema eller ett träningsprogram, du och din tränare har veckovisa avstämningar för att säkerställa utveckling, och för att föra dialog kring eventuella frågetecken i samarbetet. På STEAM är det viktigt med en stark kontakt och bra vägledning för att nå resultaten man vill ha.

PRIS

Pris varierar beroende på tjänst. Vi tar alltid in alla våra blivande medlemmar för ett möte för att skräddarsy en plan som funkar för dig och din målsättning. 

Styrkelyft

Styrkelyft är en sport som ökat i intresse under åren. Det är vi väldigt glada för! Idag har STEAM hand om målsättningar i allt från nybörjaren som vill bli starkare och lära sig grunderna, till den avancerade atleten. För oss är inget mål för stort eller för litet. Vi älskar sporten, och alla nyanser av den. Med effektiva program går vi in och styr upp så att träningen når nya höjder!

PRIS

Pris varierar beroende på tjänst. Vi tar alltid in alla våra blivande medlemmar för ett möte för att skräddarsy en plan som funkar för dig och din målsättning. 

REGISTRERA DIG FÖR COACHNING

Boka en konsultation för att se om vi kan hjälpa dig.

VÄLJ DIN PERSONLIGA TRÄNARE

Läs om våra personliga tränare.