COACHING & TRÄNING I VÄXJÖ

Metoder som ger kunskap och långsiktighet

PERSONLIG
TRÄNING

Vi vet att de som lyckas med sin träning är de som hittar ett hållbart sätt att leva efter dem. Där kommer vi in i bilden. Med många års erfarenhet av träning, samt att vara ständigt uppdaterade kring de nya råd och rön som finns att tillgå, förmedlar vi effektiva tillvägagångssätt för våra medlemmar. Kunskapen och förståelsen kring just varför man ska äta eller träna på ett visst sätt är helt grundläggande för att kunna hålla både motivation och resultat bestående.

PRIS

Pris varierar beroende på tjänst. Vi tar alltid in alla våra blivande medlemmar för ett möte för att skräddarsy en plan som funkar för dig och din målsättning. 

ONLINE
COACHING

I denna tjänst hjälper vi till med både kost och träning. Vi vill alltid att våra medlemmar ska få en djupare kunskap och förståelse kring varför vi lägger vår tjänst som vi gör. Därav bakar vi också in en hel del förklaring och kunskap i tjänsten. Du som vill ha online coaching får inte bara ett kostschema eller ett träningsprogram, du och din tränare har veckovisa avstämningar för att säkerställa utveckling, och för att föra dialog kring eventuella frågetecken i samarbetet. På STEAM är det viktigt med en stark kontakt och bra vägledning för att nå resultaten man vill ha.

PRIS

Pris varierar beroende på tjänst. Vi tar alltid in alla våra blivande medlemmar för ett möte för att skräddarsy en plan som funkar för dig och din målsättning. 

Styrkelyft

Styrkelyft är en sport som ökat i intresse under åren. Det är vi väldigt glada för! Idag har STEAM hand om målsättningar i allt från nybörjaren som vill bli starkare och lära sig grunderna, till den avancerade atleten. För oss är inget mål för stort eller för litet. Vi älskar sporten, och alla nyanser av den. Med effektiva program går vi in och styr upp så att träningen når nya höjder!

PRIS

Pris varierar beroende på tjänst. Vi tar alltid in alla våra blivande medlemmar för ett möte för att skräddarsy en plan som funkar för dig och din målsättning. 

Spraytan

Varför spraytan?
För att hålla sig brun helt enkelt! Utöver våra 3 månader med sol på året är de flesta bleka. Med spraytan håller du dig brun och fräsch även under vintern. Har du dessutom dåligt pigment vet du vilken process det kan vara att bara få lite färg även på sommaren.

De flesta vet att solarium inte är bra för huden, och att melanotan ökar riskerna markant för hudcancer, istället kan ett alternativ vara spraytan. på 15 minuter blir du med spraytan brun och du slipper ta riskerna med solarium och andra preparat. Personer med dåligt pigment och som inte får färg av varken solen eller solarium får en garanterat stor effekt av detta, precis som alla andra.

Hur länge sitter färgen?

Vi brukar säga att färgen i regel håller sig fin i ungefär 6 – 8 dagar, beroende på hur man sköter huden och hur pigmentet tar upp färgen. Tränar man/svettas man mycket peelar färgen av snabbare. i regel sitter färgen då fint i ca 5 – 6 dagar. För att behålla färgen bör man peela sig efter att färgen lossnar och lägga ett nytt lager. Till fördel för detta har STEAM spraytan på autogiro som gör att du kan boka in fasta tider med oss för att hålla dig brun året om.

  Före och efter behandlingen
  Innan behandlingen
  * Rengör och peela huden gärna innan behandlingen, se också till att inte ha hud som flagnar från exempelvis solbränna, då är det bättre att vänta tills huden läkt.
  * Ha ej smink och andra produkter som deodorant eller parfym.
  * Brukar du raka dig så gör detta en eller två dagar innan behandlingen
  * Tänk på att ha på dig mörka, löst åtsittande kläder.
  * Du bör ej bära smycken under behandlingen.
  * Smörj in naglar med fet kräm för att undvika risken för missfärgning.

  Efter behandlingen
  * Det tar fem minuter för färgen att torka, så räkna med att stå och lufttorka efteråt.
  * Mycket viktigt att undvika få vatten på huden de första 8 timmarna.
  * Det tar ca 8 timmar innan huden fått full färg. Duscha då av färgen. Se till att duscha av HELA kroppen
  * En behandling varar i ca 6-7 dagar.
  * OBS! Vid dåligt väder ta med paraply!

  Följ våra rekommendationer för bästa resultat

   KOSTNAD
   • 1 gång: 300kr / behandling
   • 2 gånger i månaden via autogiro: 275kr / behandling
   • 3 – 4 gånger i månaden via autogiro: 250kr / behandling

   Vill du hålla dig brun året om är 3 – 4 gånger i månaden rekommenderat.

   REGISTRERA DIG FÖR COACHNING

   Boka en konsultation för att se om vi kan hjälpa dig.

   VÄLJ DIN PERSONLIGA TRÄNARE

   Läs om våra personliga tränare.